Sprekers

Cristel van de Ven

Cristel van de Ven

Cristel van de Ven is werkzaam bij Factor Vijf. Ze adviseert en begeleidt organisaties over diverse (HR-)onderwerpen als inzetbaarheid, cao vernieuwing, dialoog en diversiteit. Zij is gastdocent bij diverse universiteiten en publiceert regelmatig over deze onderwerpen. Ook is Cristel dagvoorzitter bij congressen. Cristel studeerde cum laude af in Beleid- en Organisatiewetenschappen aan de Universiteit van Tilburg. Voorheen was zij managing consultant bij Randstad HR Solutions, senior adviseur en divisie-MT lid bij TNO Arbeid, HR manager bij IsoTis en consultant bij HayGroup. Naast haar werk bij Factor Vijf is Cristel redactielid van Tijdschrift voor Ontwikkeling in Organisaties.

Sessies

 
Ronald Dekker

Ronald Dekker

Dr. Ronald Dekker is senior onderzoeker aan de Universiteit van Tilburg, gespecialiseerd in flexibiliteit en dynamiek van de arbeidsmarkt. Arbeidseconoom, onderzoeker, docent, spreker, becommentarieerd (gevraag én ongevraagd) de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt in verschillende (sociale) media.

Sessies

 
Erik Steenbakkers

Erik Steenbakkers

Erik Steenbakkers is director van het Center of Expertise (CoE) HR voor geheel NS. Inmiddels werkt hij al meer dan 25 jaar binnen diverse bedrijfsonderdelen van NS. Zijn educatie en ervaring versterken zijn belangstelling en drive voor resultaatgerichte vraagstukken op het terrein van HR&O, Bedrijfskunde en Organisatie Ontwikkeling.

Sessies

 
Ellen Schuit

Ellen Schuit

Ellen Schuit is HR directeur bij Capgemini. Voordat Ellen bij Capgemini startte heeft ze bijna 20 jaar binnen het Randstad concern gewerkt in diverse operationele, sales en HR rollen. De laatste drie jaar was zij HR directeur bij Yacht. Inmiddels werkt zij twee jaar bij Capgemini waar zij ook verantwoordelijk is voor de Capgemini Academy. Haar expertise ligt met name op het gebied van Change Management, Talent Development en employability en wendbaarheid.

Sessies

 
Ralph Jan van der Ham

Ralph Jan van der Ham

Ralph Jan van der Ham heeft de Grotius specialisatiecursus arbeidsrecht summa cum laude afgelegd. Hij is redactiemedewerker van het vaktijdschrift voor arbeidsrecht RAR en docent bij opleidingen over onder meer het sociaal plan, concurrentiebedingen en medezeggenschapsrecht. Ralph Jan publiceert over de (stichtings-)bestuurder en andere arbeidsrechtelijke onderwerpen. Hij heeft bovendien ruime kennis van en ervaring met arbeidsrechtelijke vraagstukken binnen de gezondheidszorg. Ralph Jan heeft zowel Nederlands recht als Cultuur, Organisatie & Management gestudeerd. Ralph Jan is lid van de Vereniging voor Arbeidsrecht (VVA), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Corporate Litigation en de Verening voor Gezondheidsrecht.

Sessies

 
Boris Emmerig

Boris Emmerig

Boris Emmerig is een allround belastingadviseur met 25 jaar ervaring met specialisatie op het terrein van de loonbelasting het fiscaal procesrecht. Hij heeft Nederlands recht en fiscaal recht gestudeerd. Zijn praktijk bestaat uit (inter)nationale cliënten in diverse sectoren zoals technology, media en vastgoed. Regelmatig treedt hij op als docent bij seminars en bij het Juridisch PAO van de Universiteit Leiden. Daarnaast publiceert hij regelmatig in de fiscale vakpers en is hij als raadsheer-plaatsvervanger verbonden aan het Gerechtshof te Amsterdam.

Sessies

 
Stephan Corporaal

Stephan Corporaal

Stephan Corporaal werkt als associate lector Smart Industry & Human Resource Management op Saxion en bij TechYourFuture. Hij doet samen met bedrijven onderzoek naar de wijze waarop we jongeren kunnen voorbereiden op werk, dat steeds sneller verandert door technologische ontwikkelingen.

Sessies

 
 Tom Morssink

Tom Morssink

Tom Morssink werkt als HR directeur bij Trimm en als praktijkonderzoeker bij Saxion. Tom Morssink beschrijft zijn rol als organisatieantropoloog: iemand die niet uren bezig is met het schrijven van beleid en strategie, maar als iemand die continu de organisatie in gaat met interventies die medewerkers aan het denken zetten.

Sessies

 
Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.